Vooruitdenken. We zijn er groot door gegroeid. Maar RIHO Climate Systems wil u naast duurzame techniek tevens een merkbaar betere service leveren. Om deze ambitie te ondersteunen hebben we een nieuw thema gekozen: ‘Het Nieuwe Regelen’. Een garantie voor zorgeloze warmte- en koelcombinaties die u verder brengen. De plus op elke installatie.

Constant Flow-verdelersRIHOCELL, de Crystal Climate Floor. RIHO Climate Systems loopt voorop in innovatie. Door onze hoogwaardige technische producten nu ook te integreren in “pluscombi’s”, willen we uw voorsprong in warmte- en koeltechniek graag verder vergroten.

Wat dacht u van multi-regeling in combinatie met onze klimaatsystemen? De energiezuinige Constant Flow-techniek als kroon op een RIHOCELL-vloer? Of een Crystal Climate Floor, met de bekende phase changing materials, inclusief een warmtepomp en energiemonitoring met RIHO-Domotica?

Met RIHO Climate Systems regelt u het in één keer. Snel, makkelijk, efficiënt.

Ventilatievloerverwarming plus WTW

RIHO Climate Systems streeft er naar nieuwe technologie te integreren in klimaatsystemen, maar wil tevens een bijdrage aan vergroening leveren door energiezuinige productcombinaties te creëren. De afgelopen jaren heeft ons bedrijf hier volop in geïnvesteerd. Met resultaat.

Zo bieden we ons ventilatie-vloerverwarmingssysteem nu inclusief WTW-unit, geheel ingericht volgens uw installatiewensen. Zelfs het bevochtigen en/of ‘voorkoelen’ van de lucht behoort tot de mogelijkheden. U wilt een systeem dat een nog betere temperatuurbalans garandeert? Met deze oplossing verbeteren prestaties en verhoogt u het comfort, inclusief aansturing door een modern Delta Dore-domoticasysteem.

Dat is de kracht van het Nieuwe Regelen door RIHO Climate Systems: duurzame productcombinaties waarmee u de energiehuishouding van uw klanten klaarstoomt voor de toekomst.

Afgifte  berekenen?