Woningbouwverenigingen als Ariëns Zorgpalet zoeken naar kostenefficiënte manieren het energieverbuik van hun bestaande woningcontingent te verlagen. RIHO Climate Systems en installatiepartners als installateur Klein Poelhuis ondersteunen hen. Modern warmtebeheer met Constant Flow Eco-verdelers maakt energiebesparingen tot 95% mogelijk. Bij aanschaf iets duurder dan standaard verdelers, maar met een korte terugverdientijd: al vanaf anderhalf jaar.

Woningbouwverenigingen als Ariëns Zorgpalet worden meer en meer afgerekend op resultaten. RIHO Climate Systems en haar installatiepartners begrijpen dat. Daarom werken we bij renovatie- en isolatieprojecten bewust samen in integrale installatieteams. Duurzame ontwerpoplossingen beginnen op de tekentafel. Zo komen we altijd samen met de klant, aannemer en installateur tot de keuze voor de Constant Flow Eco-verdeler. Een kleine schakel in het gehele warmtebeheer, maar wel een die actief bijdraagt aan het verkrijgen van een constante temperatuurbalans en energiebesparing. Het resultaat dat u zoekt.

De Constant Flow Eco-verdeler is een klimaatkampioen. Maar samen met de Comfortiser levert de Constant Flow Eco-verdeler helemala ongekende prestaties. In een testopstelling bij een lokaal woningbedrijf (vijf woningen) werd per huisnummer gemiddeld 155 euro per jaar bespaard. Het energieverbruik nam drastisch af, mede door het constant debiet over de groepen: een unieke eigenschap van de Constant Flow Eco-verdeler.

Afgifte  berekenen?