‘Met integrale klimaatconcepten een zuiniger energiehuishouding bevorderen’

RIHO Climate Systems heeft ruim 35 jaar ervaring met het bedenken, vormgeven en fabriceren van hoogwaardige klimaatproducten. We brengen uw project verder. Met verdelers en leidingen, innovatieve snelbouwproducten, MULTIKIT-regeltechniek en maatwerk-specials.

Eigen ontwikkelcentrum

RIHO Climate Systems installeert, maar is tevens een betrouwbare producent van klimaatproducten. We maken waar wat we beloven. Dankzij een eigen ontwikkelcentrum, met moderne lasrobots en een poedercoating centrum, realiseren we techniek die u verder brengt. Met producten die doen wat ze moeten doen. Presteren.

Nieuwsgierig naar de prestaties van onze klimaatproducten? Gebruik het mini-menu links om beter kennis te maken met onze producten.

Video afspelen

Een video van 1 minuut over onze kwaliteitsverdelers.

Bekijk de video

arrow-video
Kwaliteitsverdelers

De uitvinding van een innovatieve verdeler stond in 1984 aan de wieg van het huidige RIHO Climate Systems. Sindsdien hebben we in onze productiefaciliteit tientallen nieuwe verdelers ontworpen. Verdeeloplossingen die nog zuiniger zijn, een constanter debiet leveren en nog langer meegaan.

Simpelweg de beste verdelers van Nederland

Welke warmtebehoefte en technische eisen u ook heeft, RIHO Climate Systems heeft altijd een passende verdeler. Bewezen technologie, ontwikkeld met solide onderdelen die een lage faalkans garanderen.

Meer info over onze verdelers?

Zit de juiste variant er bij?

Bedrijfszekere leidingen
RIHO Climate Systems ontwikkelt eigen kunststof leidingsystemen en hanteert hierbij uitsluitend best practices die voldaan aan industriestandaards. De leidingtypen in ons assortiment zijn hoogwaardig en flexibel toepasbaar in uiteenlopende projecten voor woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie.

‘Integraal verwarmen en koelen met behulp van regeling en domotica wordt de komende jaren heel gewoon. Het komt in steeds meer projecten aan de orde’

Mirco Wiericx, tekenaar RIHO Climate Systems
Isolatie in balans

RIHO Climate Systems biedt u slimme isolatieproducten voor elk vloerverwarmingstype. U heeft geen speciaal gereedschap nodig en installeert sneller en effectiever. Ideaal, bij ingrijpende renovaties en nieuwbouw.

Contactgeluidsisolatie

Isolatie moet niet alleen geluid dempen en isoleren, maar moet ook handzaam zijn en een lage opbouwhoogte garanderen. De isolatieproducten van RIHO Climate Systems zorgen hiervoor.

Meer weten over onze isolatie-producten?
Het circulaire snelbouwsysteem

U heeft geen compleet RIHOCELL-systeem nodig, maar kunt met enkele basisproducten uit ons RIHOCELL-programma uw bouwproject of installatie afronden? Uiteraard bent u ook in dat geval bij RIHO Climate Systems aan het juiste adres.

Duurzaam beter, meer comfort

RIHOCELL is een echte innovatie, modulair opgebouwd en herbruikbaar. Bij verwijdering van de platen – tijdens bouw en renovatie – kan het gebruikte RIHOCELL terug naar de producent en vormt het afval de basis voor nieuwe RIHOCELL-platen. Circulair en effectief, goed voor iedereen.

Regelsystemen & Domotica

De modulaire regelsystemen van RIHO Climate Systems zorgen voor een uitgebalanceerde temperatuurregeling, leveren een energiebesparing en zijn op allerlei slimme manieren in installaties te integreren. Het geeft ze de rol van domotica. Iets voor u?

Per binnenruimte de temperatuur regelen

RIHO Climate Systems richt zich al enige jaren op het ontwikkelen van laagdrempelige regelingen die elke installateur en particulier kan configureren. Ook op het gebied van woningautomatisering.

Meer weten over
regeling en domotica?
U bent op zoek naar een specifiek onderdeel? RIHO Climate systems helt u graag. Van isolatiematerialen, tapes tot pompen en leidingen. We hebben alles in huis.
Van buffervat tot sportvloer

Soms is standaard niet standaard genoeg. Voor die situaties ontwikkelt RIHO Climate Systems zogenaamde specials: buffervaten, ijsbaantechniek, sportvloertechniek, hoofdverdelers, hoofd-/transportleidingen, radiatoraansluitleidingen op maat.

Heeft uw bouw- of installatieproject
iets speciaals nodig?

U wilt werken met vakspecialisten die weten wat ze doen? RIHO Climate Systems maakt het waar: bij nieuwbouw en renovatie. We staan altijd voor u klaar.

‘Altijd de zekerheid van een toegankelijke kennispartner die je werk uit handen neemt’

Klantgerichte service bieden is onze standaard
Afgifte  berekenen?