‘De warmtetechniek in vooroorlogse woningen omvormen tot klimaatpositieve koplopers’

Renovatie

Renoveren wordt wel het ‘nieuwe bouwen’ genoemd. ‘Vergroenen’ is het doel. Maar daarbij wilt u wel dat woningverbetering zich binnen een redelijke termijn terugbetaalt. Alleen zo bent u in staat, met een doelmatige inzet van middelen, duurzame winst te creëren. Onze klimaatoplossingen garanderen dat.

Plafondverwarming in monumenten

Nederland staat vol monumenten en vooroorlogse gebouwen. Hierbij gaat het om woningen, maar ook om scholen, overheidskantoren en panden van voormalige nutsbedrijven. Het zijn vaak architectonisch waardevolle objecten die bij herbestemmingen compleet worden vernieuwd. Want los van nieuwe BENG-regelgeving per 1 januari 2020 is ook de warmtevraag van gebruikers in de loop der tijd drastisch veranderd. Hoe ga je om met warmtesystemen onder een 400 jaar oude eiken vloer? Wat kies je voor warmteafgiftesysteem in de wetenschap dat je gasinstallatie gaat verdwijnen?

Vervangen CV-ketels

De renovatiespecialisten van RIHO Climate Systems weten raad. Ze hebben de kennis en de ervaring om elk gebouw van duurzame warmtechnologie te voorzien. Of het nu gaat om isolatie- en verwarmingsprojecten, het herinrichten van oud leidingwerk of gaskachels of het vervangen van CV-ketels en verdelers, met RIHO Climate Systems realiseert u een voorsprong.

Nieuwsgierig naar de besparing die u met onze all-in klimaatoplossingen bij renovatie realiseert?
Afgifte  berekenen?