‘Met duurzame warmte- en koudetechniek het binnencomfort verbeteren’

Over ons

RIHO Climate Systems: de vloerverwarmingsspecialist

RIHO Climate Systems in Vorden installeert jaarlijks zo’n 50 voetbalvelden aan energie-efficiënte vloerverwarmingstechniek. Dat doen we bij nieuwbouw en renovatie. In grote kantoren, woontorens en publieke gebouwen, maar ook onder ijsbanen, in grachtenpanden of bij vakantiebungalows. Een goed geregelde vloerverwarming? Een comfortabeler binnenklimaat? Dan moet je bij RCS zijn.

Zuiniger omgaan met energie, het is onze collectieve uitdaging. De Green Deal, het Klimaatakkoord en het Energieakkoord scheppen ruimte voor duurzame innovaties. Juist in de voerverwarmingstechniek. Moderne klimaatsystemen en klimaatproducten -vloerverwarming voorop- leveren een waardevolle bijdrage aan de energietransitie en verduurzamen woningen en kantoren. Het is waar RIHO Climate Systems bewust voor kiest: met doordachte vloerverwarmingstechniek verandering initiëren. Omdat slimmer veranderen duurzame winst oplevert. Rendement, voor iedereen.

Energieneutraal hoofdkantoor

Preciezere regelingen, betere verdeeltechniek, leidingsystemen met een langere levensduur. RIHO Climate Systems wil vooruit. En daarbij geven we graag het goede voorbeeld. Met hoogwaardige klimaatsystemen en klimaatproducten, een team van toegewijde vloerverwarmingsexperts, maar ook met verantwoord gedrag.

We scheiden afval, recyclen staalrestanten, gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke vetproducten en gebruiken zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal. Zo beperken we onze impact op de omgeving.

Ook dat hoort bij RIHO Climate Systems, een eigen benadering waarmee we duidelijk maken dat we verder denken. Nuchter, vastberaden en slagvaardig. Altijd gericht op het duurzaam verbeteren van het binnenklimaat en het verhogen van leefcomfort. Met solide klimaatsystemen zoals RIHOCELL: een circulaire klimaatoplossing voor vloeren, wanden en plafonds die wordt gemaakt van oud papier en kalk.

We staan niet stil. Al sinds 2020 is het hoofdkantoor van RIHO Climate Systems energieneutraal. We wekken zelf onze stroom op. Dat is de verantwoording die we nemen. Bewust. Omdat de wereld verbeteren bij jezelf begint. Volgens ons een visie met toekomst.

Beter kennismaken met onze slimme warmte- en koudetechniek? Bel ons of stuur een e-mail.

Afgifte  berekenen?