‘Met duurzame warmte- en koudetechniek het binnencomfort verbeteren’

Over ons

RIHO Climate Systems

Zuiniger omgaan met energie, het is onze collectieve uitdaging. De Green Deal, het Klimaatakkoord en het Energieakkoord scheppen ruimte voor duurzame innovaties. Juist in de warmte- en koudetechniek. Moderne klimaatsystemen en klimaatproducten leveren een waardevolle bijdrage aan de energietransitie en verduurzamen woningen en kantoren. Het is waar RIHO Climate Systems bewust voor kiest: met doordachte techniek verandering initiëren. Omdat slimmer veranderen duurzame winst oplevert. Rendement, voor iedereen.

Energieneutraal hoofdkantoor

Preciezere regelingen, betere verdeeltechniek, leidingsystemen met een langere levensduur. RIHO Climate Systems wil vooruit. En daarbij geven we graag het goede voorbeeld. Met hoogwaardige producten en systemen, maar ook met verantwoord gedrag. We scheiden afval, recyclen staalrestanten, gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke vetproducten en gebruiken zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal. Zo beperken we onze impact op de omgeving.

Ook dat hoort bij RIHO Climate Systems, een eigen benadering waarmee we duidelijk maken dat we verder denken. Nuchter, vastberaden en slagvaardig. Altijd gericht op het duurzaam verbeteren van het binnenklimaat en het verhogen van leefcomfort. Met solide klimaatsystemen zoals RIHOCELL: een circulaire klimaatoplossing voor vloeren, wanden en plafonds die wordt gemaakt van oud papier en kalk.

We staan niet stil. Vanaf 2020 is het hoofdkantoor van RIHO Climate Systems energieneutraal. We wekken dan zelf onze stroom op. Dat is de verantwoording die we nemen. Bewust. Omdat de wereld verbeteren bij jezelf begint. Volgens ons een visie met toekomst.

Beter kennismaken met onze slimme warmte- en koudetechniek? Bel ons of stuur een e-mail.

Afgifte  berekenen?