‘Schaalbare bouwoplossingen creëren die processen versnellen en de kwaliteit verbeteren’

Nieuwbouw

Er wordt volop gebouwd. In steden, in dorpen. Zodat zoveel mogelijk Nederlanders kunnen wonen en werken waar ze wensen. Dat legt grote druk op projectontwikkelaars, bouwondernemingen en installatiebedrijven. Want het moet sneller, effectiever en duurzamer. RIHO Climate Systems wil een actieve bijdrage aan het realiseren van deze doelen leveren. Met warmtetechniek en snelle installatieservices die in de moderne nieuwbouwpraktijk hun waarde bewijzen.

Van ontwerp tot installatieservice

U wilt beschikken over beproefde, excellente warmtetechniek? RIHO Climate Systems is uw betrouwbare totaalpartner. We ontwerpen, fabriceren en installeren moderne klimaatsystemen die de energiehuishouding in elk nieuwbouwproject verduurzamen: van bestek tot uitvoering. Onze specialismen? Vloerverwarming, wand- en plafondverwarming, klimaatdaken, warmte-/koude opslag en betonkernactivering. Oplossingen die u in staat stellen uw warmte- en koelsysteem snel, betrouwbaar en effectief in te richten.

Voordelen? U vermijdt onnodige investeringsrisico’s, beschikt over geavanceerde klimaatsystemen en -producten, realiseert snelle installatie met onze expertteams en kunt uw klanten een lagere faalkans garanderen. Met uitstekende marges.

Nieuwsgierig naar het bedrag dat u met onze all-in klimaatoplossingen bij nieuwbouw kunt besparen?
Afgifte  berekenen?