‘Een goede verdeler verdeelt de warmte gelijkmatig en houdt de temperatuur in balans’

RIHO Climate Systems Verdelers

Nederlandse kwaliteit

RIHO Climate Systems ontwerpt en installeert al meer dan 35 jaar verdelers voor verwarming van vloeren-, wanden- en plafonds. Solide hardware voor warmtebeheer en koeltechniek met een ongekend lage faalkans waarmee installatiepartners, architecten, bedrijven en instellingen en particulieren hun energiebeloften waarmaken. Bij nieuwbouw of renovatie.

Uitvinders van de Constant Flow

De uitvinding van een innovatieve verdeler stond in 1984 aan de wieg van het huidige RIHO Climate Systems. Sindsdien hebben we in onze eigen productiefaciliteit tientallen nieuwe verdelers ontworpen. Producten die nog zuiniger zijn, efficiënter functioneren en langer meegaan.

Daarom durven we best te zeggen dat RIHO Climate Systems als geen ander weet wat nodig is om warmte juist te verdelen in vloeren, wanden en plafonds. Kennis van temperatuurregeling die u terugziet in ons verdelerassortiment, maar tevens in onze verdeelstations en verdeelkasten. Kennis die u het juiste rendement levert. Altijd op maat.

Verdelers voor elke warmtevraag

Een verdeler wordt soms beschouwd als technisch halffabrikaat, maar niets is minder waar. Hoogwaardige verdelers hebben grote betekenis voor een uitgebalanceerd, energiezuinig warmtebeheer en gelijkmatige koeltechniek. Bovendien bestaan er veel verschillende typen verdelers. Elk van hen is geschikt voor specifieke gebruik.

RIHO Climate Systems produceerde en installeerde de afgelopen decennia tienduizenden verdelers, bij nieuwbouwprojecten en renovaties. Praktijkervaring waarmee we bijvoorbeeld de Constant Flow Verdeler hebben ontwikkeld, maar ook slimme verdelers voor stadsverwarming hebben ontworpen. Duurzaam, met een ongekend lage faalkans. Dat telt.

Simpelweg de beste verdelers van Nederland

Welke warmtebehoefte en technische eisen u ook heeft, RIHO Climate Systems heeft altijd een passende verdeler. Bewezen technologie, ontwikkeld met solide onderdelen die een lage faalkans garanderen. Hieronder ziet u ons verdeleroverzicht. Zit de juiste verdeler er bij?

Onze producten

Afgifte  berekenen?