‘Met warmte-/koude opwekking realiseer je eenvoudig Energielabel A ‘

Een energiebron die de natuur een handje helpt.

Fossiele brandstoffen worden schaars, de belangstelling voor wind- en zonne-energie groeit, Nederland wil van het gas af. Het zijn trends die de aandacht voor warmte-/koude opwekkingssystemen en opslagoplossingen doen vergroten. RIHO Climate Systems heeft de kennis en ervaring deze opwekkingsprojecten snel en flexibel in te richten. We adviseren, leveren betrouwbare hardware en zorgen dat elke warmte-/koude opwekking begint met een perfecte technische installatie.

Structureel verwarmingskosten verlagen

RIHO Climate Systems kiest bij het inrichten van klimaatsystemen bewust voor het aanbieden van warmte-/koude opwekking. Omdat het een technologie van de toekomst is.

We adviseren bouwteams bij het duurzaam ontwerpen van warmte-/koude opwekkingssystemen, helpen bij het inrichten van bestekken en leveren de vakkennis om snel en efficiënt van deze technologie te profiteren. Waarbij we de nadelen, hogere kosten, altijd afzetten tegen de baten.

Dankzij een assortiment horizontale bodemcollectoren, LWWP, WW, WP, koelmachines en andere innovatieve opwekkingsapparatuur. Kennis en oplossingen waarmee elektriciteit wordt bespaard en verwarmingskosten structureel verlagen.

Minimale geluidsproductie

Of het nu gaat om bestaande met vloerverwarming, woonarken of nieuwbouw, met warmte-/koude opwekking ontstaat een modern, geïntegreerd klimaatsysteem. Hoe het werkt? RIHO Climate Systems installeert bodemcollectoren in de bodem, op circa twee meter diepte.

De bodemcollectoren functioneren als warmtewisselaar ten behoeve van water/water warmtepompen. De leidingen worden aangesloten op onze bronverdelers. Dat is het. Voordelen? Goede energieprestaties, minimale geluidsproductie en een fantastische temperatuurbalans.

Afgifte  berekenen?