‘Warmtegeleiding en -koeling duurzaam garanderen met bewezen leidingtechniek’

RIHO Climate Systems Kunststof Leidingen

Koplopers in duurzaamheid

RIHO Climate Systems ontwikkelt en installeert kunststof leidingsystemen. We vervangen soms honderd jaar oude leidingnetwerken en geven de warmte- en koeltechniek een nieuwe, zekere toekomst. Met hoogwaardige kunststof leidingen. Diffusiedicht, slagvast en goed geïsoleerd.

Betere temperatuurbalans

Lekkages, ouderdomsslijtage, condens, moeilijk bereikbare plekken. Stalen leidingen vind je overal in Nederland terug. In vooroorlogse wijken, museale gebouwen en particuliere monumenten. RIHO Climate Systems ondersteunt bouwers en installateurs bij het herinrichten van deze essentiële verwarmingsnetwerken. Goed geïsoleerd, altijd actief bij het garanderen van optimale aanvoertemperaturen en retourtemperaturen.

Onderhoudsvrij en snel te monteren

De leidingsystemen van RIHO Climate Systems zijn verkrijgbaar in diverse diameters en uitvoeringen. Alle systemen zijn ongevoelig voor corrosie en diffusiedicht conform DIN4726. Leidingen zijn bovendien onderhoudsvrij en hebben een blijvend lage wrijvingsweerstand/wandruwheid. Kunststof heeft een hogere isolatiewaarde dan staal. Dit zorgt er voor dat minder isolatie is benodigd. Een extra voordeel: u reduceert materiaalkosten en montagetijd.

Meer weten over onze leidingsystemen?
Afgifte  berekenen?