‘Integraal verwarmen en koelen met behulp van een smartphone’

RIHO Multikit Regeling

Bij een modern en energiezuinig systeem voor verwarmen en/of koelen hoort een hoogwaardig regelsysteem. De modulaire regelsystemen van RIHO Climate Systems zorgen voor een balansvolle temperatuurregeling, leveren een energiebesparing en zijn multifunctioneel. Het geeft ze de rol van domotica, systemen waarin technologie en diensten zijn geïntegreerd.

Per binnenruimte de temperatuur regelen

RIHO Climate Systems richt zich al enige jaren op het ontwikkelen van laagdrempelige regelingen die elke installateur en particulier kan configureren. Domotica-achtige basisproducten die daadwerkelijk waarde toevoegen aan het bedieningsgemak van de installatie en over in al huis comfort toevoegen.

RIHO MULTIKIT-technologie garandeert een goede regelbalans en is volledig te bedienen met radiografische sensoren of bedrade regelsystemen -het brein in elk klimaatsysteem. Toepasbaar bij nieuwbouw en renovatie.

Officieel partner van Delta Dore

Sinds 2016 is RIHO Climate Systems bovendien officieel partner van Delta Dore Domotica, de Franse marktleider op het gebied van domotica en woningautomatisering.

Onze producten

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden om woningen te automatiseren?
Afgifte  berekenen?