‘Stralingswarmte uit zo’n RIHOCELL-klimaatsysteem voelt als een stenen buitenmuur die door de zomerzon is opgewarmd’

RIHOCELL KLIMAATSYSTEMEN. DE 1-2-3 OPLOSSING VOOR ELKE RUIMTE

Met RIHOCELL kiest u voor innovatie en flexibiliteit. Snel ingebouwd, tegen reële aanschafkosten en goed voor een flinke reductie van de energierekening. Het resultaat van ruim 35 jaar kennis en ervaring met het ontwikkelen van duurzame klimaatsystemen. Onmisbaar bij renovatie, een standaard bij het nieuwe bouwen.

Circulaire snelbouwoplossing

RIHO Climate Systems heeft in heel Nederland een reputatie gebouwd met RIHOCELL-droogbouwsystemen. Deze deels circulaire prefab-oplossing voor vloeren, wanden – en toiletten en plafonds bestaan uit gipsvezelplaten van 18mm waarin een aluminium kernleiding is gemonteerd. Duurzaam, kosteneffectief en praktisch. RIHOCELL-verwarmings-/koelingsmodules zijn geschikt voor renovatie- en houtskelet-bouwprojecten. Het maakt ze deze systemen bij uitstek geschikt als standaard klimaatsysteem in de aanstaande energietransitie.

De voordelen van RIHOCELL

Het directe contact tussen de moduleleidingen (AKB-leidingen, op 75mm/100mm van elkaar) en de vezelplaten garandeert snelle verwarming/-koeling en een efficiënte warmteopbrengst. Het systeem is eenvoudig in elk object te integreren: als hoofdverwarming in vloeren en wanden, als koelplafond onder platte daken en dakbeschotten, als wandverwarming/-koeling waar onvoldoende verwarming- of koelvermogen aanwezig is of ter vervanging van vloerverwarming. RIHOCELL zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en een aangename koeling. Meer comfort, een lager energieverbruik.

RIHOCELL leidingen
Video afspelen

Een video van 1 minuut over ons RIHOCELL systeem

Bekijk de video

arrow-video
Direct een vraag over onze vloerverwarming?
Afgifte  berekenen?