RIHO Climate Systems Isolatie

Meer warmtebalans, minder contactgeluid

Iedereen kent warmte-isolatie en warmte-contact geluidsisolatie van 20 of 40 mm, maar heeft u al eens kennisgemaakt met de 10 mm dunne Tacker-plaatisolatie van RIHO Climate Systems of ons handige Noppenplaatsysteem? Slimme isolatieoplossingen voor elk vloerverwarmingstype. U heeft geen speciaal gereedschap nodig en installeert sneller en effectiever. Ideaal, bij ingrijpende renovaties en nieuwbouw.

Contactgeluidsisolatie tot wel 34 dB

Tacker isolatierollen en -platen, gemaakt van hoogwaardig EPS met hoge dichtheid (EPS 035 DEO), zijn de spil in ons praktische verlegsysteem RIHO Tacker 10. Door de lage opbouwhoogte en de een verkleefbare onderlaag is dit een uitstekend product bij renovatie – het kleeft zelfs vast op een betonnen ondervloer.

Uiteraard is het Tacker 10-systeem een standaard bij nieuwbouw. De verlegplaat kan worden geplaatst op isolatie van minerale wol. Hierdoor ontstaat een hoge contactgeluidsisolatie tot wel 34 dB.

Isoleren met een folie van noppen

U wilt een thermische en/of akoestische scheiding tussen bouwlagen realiseren? Dan is het RIHO Climate Systems Noppenplaatsysteem een goede keuze. Elke plaat bestaat uit een PS-isolatie waarop een harde PE-folie voorzien van noppen is geperst.

Door een overlappend noppenfolie kunnen de platen onderling worden verbonden. Het systeem kan door één persoon worden gemonteerd en er is geen speciaal gereedschap nodig. Makkelijker. Omdat het makkelijker kan.

Meer weten over onze isolatie-oplossingen?
Afgifte  berekenen?