‘Een dik pak sneeuw? Met opritverwarming houdt u uw toegangsweg sneeuw- en ijsvrij’

Opritverwarming. Weg met de gladheid.

Sneeuw, ijzel, ijs. Juist als u over een eigen garage en oprit beschikt komt winterweer toch vaak onverwacht. Met onze oplossingen voor opritverwarming blijft het pad naar uw deur of garage in de winter goed begaanbaar. Het garandeert u toegang en helpt letsel te voorkomen.

Een sensor in de constructieve wapening van een oprit die de komst van ijs en sneeuw kan voorspellen? Het bestaat. Elk opritverwarmingssysteem van RIHO Climate systems gaat vergezeld van slimme sensoren. Direct verbonden met vloerverwarmingsleidingen in de hellingbaan van uw oprit. Het voorkomt uitglijders.

Altijd sneeuw- en ijsvrij

RIHO Opritverwarming bestaat uit (vloerverwarmings-)leidingen die op wapeningsnetten zijn bevestigd. De leidingen worden gevuld met een antivries-vloeistof (water-glycol mengsel). De sensor in de hellingbaan werkt als weervoorspeller en activeert het systeem zodra de buitenlucht een bepaalde temperatuur of vochtigheid heeft.

Alle leidingen zijn aangesloten op een verdeelstation. Dit station is voorzien van een platenwisselaar. Deze scheidt het primaire verwarmingscircuit van het water-glycol mengsel in het secundaire circuit. Als de sensor activeert gaan de kleppen open en wordt het water-glycol mengsel in de leidingen verwarmd. Zo blijft de oprit sneeuw- en ijsvrij.

Afgifte  berekenen?