Als trotse leverancier en installateur van hoogwaardige vloerverwarmingssystemen zijn we verheugd om onze expertise te hebben ingezet voor een van de meest opmerkelijke projecten van Amsterdam: het Rosewood Hotel. Gelegen aan de majestueuze Herengracht, heeft dit historische pand een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1665. Eens een weeshuis, vervulde het later verschillende functies voordat het uiteindelijk diende als Paleis van Justitie. Nu ondergaat het een opmerkelijke transformatie tot een oase van comfort en luxe voor reizigers die de charme van Amsterdam willen ervaren.

Vloerverwarming Rosewood Amsterdam
Hoogwaardige Vloerverwarmingssystemen in Samenwerking met Warmtebouw

In samenwerking met Warmtebouw uit Utrecht is er gekozen voor een vloerverwarmingssysteem met hoogwaardige PE-RT 5-lagen leidingen. We hebben deze leidingen gemonteerd op bevestigingsnetten met een onderlinge afstand van 10 cm, voor een gelijkmatige en comfortabele verwarming in elke ruimte van het hotel.

Uitgebreide Installatie in Diverse Ruimtes

Onze vloerverwarmingssystemen zijn niet alleen geïnstalleerd in de luxueuze badkamers, waar elke badkamer zijn eigen verdeler heeft gekregen voor maximale controle over de temperatuur, maar ook in de kelders, het restaurant en verschillende ruimtes op de begane grond. In totaal hebben we maar liefst 94 Boxer verdelers toegepast. Met een indrukwekkende lengte van 25 kilometer PE-RT leidingen, hebben we gezorgd voor een comfortabele ervaring voor de gasten van het Rosewood Hotel.

“Warmte is niet alleen ons vak, het is onze passie. We leggen de basis voor een thuisgevoel.”

Het is niet alleen een project voor ons, maar een ware passie. Elke vloerverwarmingsinstallatie die we hebben geleverd en gemonteerd, is een uitdrukking van ons streven naar perfectie en vakmanschap. We zijn vereerd om deel uit te maken van dit opmerkelijke verhaal van vakmanschap, geschiedenis en gastvrijheid.

Een Bijdrage aan het Juweel van Amsterdam

Het Rosewood Hotel Amsterdam belooft een juweel te worden in de kroon van de stad, en we zijn vereerd om onze bijdrage te hebben geleverd aan dit meesterwerk van comfort en luxe. We kijken ernaar uit om samen met Warmtebouw een onvergetelijke plek te creëren waar comfort en luxe samenkomen.

Vloerverwarming gemonteerd op netten h.o.h 100mm
Vloerverwarming gemonteerd op netten h.o.h 100mm
Afgifte  berekenen?