Voor een duurzaam en gezond leefklimaat introduceert Riho Climate Systems: vloerverwarming en ventilatie in één, geïntegreerd in de vloer.

Met ventilatie-vloerverwarming gaat Riho een stap verder. Want met één klimaatsysteem kunt u verwarmen en koelen zonder airco installatie. Het resulteert in een constante temperatuurbalans en hoger gevoelscomfort. De betere luchtcirculatie verhoogt de luchtkwaliteit. Het bespaart energie, is zeer duurzaam, ook betreft het materiaalgebruik.

Het hart van de ventilatie-vloerverwarming bestaat uit een ventilatie basisplaat. De verwarmingsleidingen worden hierop gemonteerd. Onder de ventilatieplaat wordt de lucht mechanisch ingeblazen. De lucht wordt verwarmd of gekoeld door de vloerverwarming/vloerkoeling en verlaat de vloer via lijnroosters.

De ventilatie-vloer kan op vrijwel iedere installatie worden toegepast. Het klimaatsysteem is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie, alsook voor niet geïsoleerde gebouwen en rijksmonumenten. Bij gebouwen met een groot glasoppervlak realiseert de ventilatie-vloer een structureel beter binnenklimaat. In gebouwen waar standaard WTW-kanalen niet in bestaande plafonds kunnen worden aangebracht, is dit een mooie oplossing om de lucht de ruimte in te krijgen. Daarnaast is de ventilatie-vloer zeer geschikt voor projecten met WTW. Het resulteert in een hoger rendement op de inblaaslucht en verhoogt het comfort.

Lees het nieuwsbericht op Installatietotaal!

Venitlatie vloerverwarming
Afgifte  berekenen?